
21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Мова – це більше, ніж слова. Це пам&...
П'ятниця, 21 лютого 2025Ученість — солодкий плід гіркого коріння.
Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів
Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.
Важлива не кількість знань, а якість їх.
Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.
Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.
Бич людини - це уявлюване знання.
Знання - сила.
Знання - знаряддя, а не ціль.
Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.
З 29 по 31 жовтня наша Академія проходить акредитацію освітньо-професійної програми «Хімія харчових продуктів» за спеціальністю 102 Хімія другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Через карантин експертна група проводитиме зустрічі з представниками адміністрації Академії, викладачами й студентами, гарантами ОП у вигляді відеоконференцій.
30 жовтня, о 13:30 відбудеться відкрита відеозустріч із членами експертної групи,до якої увійшли Крусір Галина Всеволодівна, Челябієва Вікторія Миколаївна, Павлюк Назар Володимирович. На зустріч запрошуються всі охочі учасники освітнього процесу (студенти, викладачі), окрім гаранта ОП і представників адміністрації Академії.
Підключитись до конференції:
https://us04web.zoom.us/j/72505918227?pwd=SDZDZ0dkWlRxV2xqbTB 0cWViaEMvQT09
Ідентифікатор конференції: 725 0591 8227
Пароль: 5qawi9
Наказ Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти